Beauty Elsen | Absolution Cosmetics
15797
page-template-default,page,page-id-15797,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Absolution Cosmetics

Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen ze voor een duurzame ontwikkeling van de producten.De huidverzorgingsproducten van Absolution zijn biologisch en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de producten vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. En dit alles in ecologische verpakkingen. Absolution gelooft in cosmetica op maat. Persoonlijk, en afgestemd op ieders huidbehoefte. Met de producten van dit merk kun je mixen en matchen totdat je je eigen op maat gemaakte huidverzorging hebt. Absolution: cocktails van organische planten, wilde bloemen en mineralen om te worden gebruikt als zodanig of te worden gemengd om de huid dagelijks te laten herstellen en voor het behoud van het ecosysteem van de huid.

Hoogwaardige biologische producten

Alle producten van Absolution Cosmetics zijn biologisch gecertificeerd. Ze willen  het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*

Absolution Cosmetics La Cure Peau Nette

La Cure Peau Nette is een 15-daagse ampullenkuur die de huid een lekkere boost geeft omdat de huid wat onrustig, rood, pukkelig of een verhoogde pigmentatie heeft. Ik heb een erg eigenwijze huid, die soms haar eigen leven leidt, ik volgede deze kuur 15 dagen lang om mijn huid na de vakantie weer in balans te krijgen. Ik had wat last van onderhuidse onstekingen en roodheid, dus begon ik vol goede moed met deze kuur.

Absolution La Cure Peau Nette, is een synergetische, actieve formulering dat de balans van de reactieve en smet-gevoelige huid in 15 dagen herstelt. Een cocktail van natuurlijke en biologische ingrediënten, met inbegrip van Tulsi, gemicroniseerd zilver en probiotica, La Cure Peau Nette kalmeert roodheid, verstrakt poriën, vermindert onvolkomenheden terwijl het de natuurlijke flora van de huid hersteld.

La Cure Peau Nette eigenschappen:

• Ingrediënten van natuurlijke oorsprong: 99%
• Ingrediënten van biologische landbouw: 50%
• Gecertificeerd biologisch: natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd
• 100% vrij van parabenen-, PEG en ftalaat. Zonder synthetische kleurstoffen en parfum.